Webshop

Welkom in de webshop van Stoerbos

Omdat op dit moment het Stoerbos niet open kan, hebben we doe-en-maak-het-zelf-pakketjes samengesteld om te bestellen.

Zo kun je in de vakantie heerlijk thuis je eigen Stoerbos werkje maken.

Het spel de Romeinse molen in een buidel van leer €10,-

Een tactisch spel voor twee spelers. Leuk voor jong en oud en makkelijk te leren. gegarandeerd veel spel plezier. Het pakket bestaat uit een cirkel van leer, koord, krijtje, spijker, koperen sluiting, 8 houten schijfjes, een speluitleg en uitgebreide werkbeschrijving zodat je helemaal zelf aan de slag kunt. Bij de bestelling kun je de gewenste kleur doorgeven.

Dierenvriendjes van vilt € 12,50

Maak je eigen dierenvriendjes in een gezellig houten huisje. Hiervoor kies je 2 dierenpatronen: Beer, Vos, Muis of Haas, 2 kleuren vilt en een houten kistje, ovaal of rechthoekig. Je krijgt hierbij zachte wol, 1 naald, 5 strengen borduurgaren en een dekentje. Daarnaast vind je in het pakket een uitgebreide werkbeschrijving.

Vikingspel de koningen & de raven € 12,50

In dit oude Vikingspel, voor 2 spelers, draait het om inzicht, takt en strategie. Makkelijk te leren en erg leuk om te spelen. Je krijgt een cirkel van leer, koord, krijtje, spijker, koperen sluiting, 13 glas parels, een speluitleg en werkbeschrijving zodat helemaal je zelf aan de slag kunt. Natuurlijk mag je de gewenste leerkleur doorgeven.

Verhalen vertellen met dobbelstenen € 8,-

Maak je eigen avontuur met deze verteldobbelstenen. Door om de beurt te dobbelen maak je met elkaar een fantastisch spannend, grappig of absurd verhaal. Erg leuk voor onderweg of met een feestje. Je krijgt 3 blanke houten dobbelstenen, een speluitleg, werkbeschrijving en een zakje naar keuze.

Kant & Klaar

Wil je niet zelf aan de slag maar wel een mooi spel kopen of cadeau doen dan kan je deze ook kant en klaar bestellen.

De Romeinse molen € 22,50

Deze worden op bestelling en naar jouw wensen, door mij gemaakt.

Vikingspel Koningen & Raven. € 25,-

Deze worden op bestelling en naar jouw wensen, door mij gemaakt.

 

Hoe te bestellen:

Stuur een berichtje naar whatsapp , 06-83376931 of mail ateliereiland@gmail.com met pakket en wensen.

Op Terschelling is de bezorging gratis. Verder verzend ik zo veel mogelijk per brievenbuspost, verzendkosten zijn € 3,95 . Het pakketje van dierenvriendjes kan niet door de brievenbus.